Sök
St. Louis

NHL-TIMMEN: Kommer Malkin att bli trejdad?

I NHL-timmens 255:e avsnitt blir det fortsatt stort fokus på Stanley Cup-slutspelet, bland annat med ett gästspel av Kajsa Kalméus. Men Linus, Uffe och Jonatan hinner även dissekera ryktet som säger att Jevgenij Malkin kan vara på väg att bli trejdad av Pittsburgh Penguins.

Det har kommit en hel del rykten från Pittsburgh sedan Penguins säsong fick ett abrupt slut i den första omgången av Stanley Cup-slutspelet. Spelare som Kris Letang och Phil Kessel har pekats ut som kandidater att bli trejdade, men nu har det återigen börjat cirkulerat uppgifter om att klubben till och med kan vara villig att byta bort Jevgenij Malkin för att skapa utrymme för en mindre rebuild.

I NHL-timmen pratar Linus Hugosson, Jonatan Lindquist och Uffe Bodin om Malkins framtid och hur stora chanserna egentligen är att superstjärnan blir trejdad.

DESSUTOM:

* Kajsa Kalméus, som följer Stanley Cup-slutspelet från New York för hockeysverige.se:s räkning, gästar podcasten. Hon pratar bland annat om Dallas rookieback Miro Heiskanen, som inte slog sig in bland de tre finalisterna till Calder Trophy, och Robin Lehners starka slutspel och viktiga beslut att öppna upp om sina psykiska ohälsa och missbruk.

* Dallasbacken Esa Lindells uppträdande i den tredje konferenssemifinalen mot St. Louis Blues utreds. Vad kan NHL göra för att stoppa spelare som filmar och förstärker?

* Brad Marchand är en annan spelare som, återigen, skapat rubriker av fel anledning. Borde NHL ha stängt av honom för smällen i bakhuvudet på Scott Harrington?

* Vad får New York Rangers i collegestjärnan Adam Fox?

* Minnet av den mycket begåvade och innovative NHL-skribenten Jason Botchford, som tragiskt gått bort blott 48 år gammal, hedras också.

Detta och mycket annat i det 255:e avsnittet av NHL-timmen – Cale Makar-avsnittet.

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kajsa Kalméus

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes

Den här artikeln handlar om: