Sök
180310 Vimmerbys Hampus Harlestam med en tackling på Visby/Romas Johan Eriksson under ishockeymatchen i hockeyettans playoff mellan Vimmerby och Visby/Roma den 10 mars 2018 i Vimmerby. Foto: Daniel Nestor / BILDBYRÅN / COP 172 …
SHL

SHL-klubben värvar dubbelt – från Hockeyettan

Idag meddelade SHL-nykomlingen Oskarshamn att de skrivit kontrakt med Hampus Harlestam och Pontus Näsén. Båda hämtas från Vimmerby i Hockeyettan.

Båda spelarna varit med och försäsongstränat med Oskarshamn under veckan. Nu är det klart att de kommer ingå i nästa säsongs SHL-trupp. Sportchefen Daniel Stolt berättar att man nu känner sig nöjda ,ed djupet i truppen och att man nu letar efter spets.
— Jag tycker att grunden vi har lagt såhär långt är spännande och bra, med en hel del utvecklingsbara spelare. Det är den vägen vi vill fortsätta ta med det här lagbygget och vi vet att vi kommer att behöva djupet under resans gång. Nu hoppas jag att vi kan landa ytterligare namn under den närmaste tiden och det finns flera krokar ute, säger han i ett pressmeddelande från klubben.

POÄNGSTARKA SPELARE

Hampus Harlestam gjorde 36 poäng i Hockeyettan säsongen som var.
— Hampus är i grunden en hårt jobbande skridskostark spelare som är jobbig att möta. Det finns en spännande potential i honom som jag hoppas att vi kan ta fram, men hos oss är det ett hårt jobb han ska bidra med först och främst, fortsätter Daniel Stolt.

Backen Pontus Näsén är en offensiv back som under säsongen i Vimmerby stod för 26 poäng.
— Pontus är en intressant back med en hel del offensiva skills i sin låda. Förra säsongen i Vimmerby tog han dessutom en hel del kliv defensivt och blev en mer komplett back. Det är en spelare det finns väldigt mycket potential i och vi hoppas kunna gräva fram så mycket som möjligt redan till nästa säsong.

Den här artikeln handlar om: