Sök
Johan Schreiber, Drew Paris och Kyle Osterberg lämnar Karlskrona.
Nyheter

Två forwards och en back lämnar Karlskrona

Det blir ingen fortsättning i Karlskrona för Kyle Osterberg, Drew Paris och Johan Schreiber. Det meddelade Blekingeklubben under måndagseftermiddagen.

Karlskrona fortsätter sitt lagbygge inför sin andra säsong i Hockeyallsvenskan efter degraderingen från SHL. Tidigare idag presenterades den tidigare KHK-forwarden Joseph Jonsson av seriekonkurrenten Tingsryd.

Nu står det klart att ingen av Kyle Osterberg, Drew Paris eller Johan Schreiber spelar i Karlskrona kommande säsong. Klubben meddelade under måndagen att man väljer att gå skilda vägar med trion.

Osterberg kom till KHK från Sparta Sarpsborg inför säsongen och stod för elva poäng (3+8) på 30 matcher. Paris plockades in från walesiska Cardiff Devils inför förra säsongen och även han producerade elva poäng (4+7) den här säsongen.

Johan Schreiber värvades in från Örebro förra säsongen. Efter att ha imponerat i klubbens J20-lag plockades han upp till a-laget inför den här säsongen, men nu står det klart att det inte blir någon fortsättning i Karlskrona för 20-åringen. Schreiber stod för fem poäng (1+4) på 40 grundseriematcher för KHK.

Den här artikeln handlar om: