Sök
Sebastian Ohlsson förlänger med Timrå. …
Timrå IK

Ännu en spelare förlänger med Timrå ”Väldigt revanschsugen”

Timrå åkte ur SHL. Men trots det behåller man delar av truppen. Näst på tur att förlänga sitt kontrakt är forwarden Sebastian Ohlsson, som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över nästa säsong.

22-åringen spelade 36 matcher för Timrå under årets säsong. Nu står det klart att han fortsätter i klubben även nästa år.
– Jag kände ganska snabbt efter förra säsongens slut att jag ville stanna kvar och göra något bra av det här. Jag är väldigt revanschsugen och ser fram emot att slåss om att ta steget upp igen där vi hör hemma. Även om förra säsongen slutade som den gjorde så känner jag att det blåser positiva vindar i föreningen och jag är helt säker på att tillsammans med supportrarnas stöd så kommer det här att bli en grymt bra säsong, säger Sebastian Ohlsson i ett uttalande på Timrås hemsida.
– Verkligen roligt att Sebbe vill stanna kvar, en spelare som jag tror väldigt mycket på och som hade en ryckig säsong ifjol men som kommer bli väldigt viktig för oss i år, säger Timrås sportchef Kent Norberg.

Den här artikeln handlar om: