Sök
Marcus Hardegård stannar i Timrå.
Timrå IK

Efter degraderingen – backen stannar i Timrå

Timrå fortsätter rusta sin trupp inför HockeyAllsvenskan 2019-20. Under onsdagskvällen förlängde backen Marcus Hardegård sitt kontrakt med klubben.

Hardegård, 22, gjorde den gångna säsongen sin tredje i Timrå-tröjan. Han kom till klubben inför säsongen 2013-14 och har sedan jobbat sig till seniortruppen via juniorlagen. Hardegård spelade 40 matcher under den gångna säsongen och stod för sammanlagt elva poäng.
– Marcus är en spelskicklig back som jag tror mycket på. Han har ju varit här i ett par säsonger nu så jag är säker på vad jag får från honom och jag tror att han kommer att få en kanonsäsong, säger Timrås sportchef Kent Norberg till klubbens hemsida.

Timrå har varit aktiva i sitt truppbygge. I går förlängde de med Emil Berglund och Sebastian Ohlsson och tidigare under onsdagen med backen Albin Carlson.

Den här artikeln handlar om: