Sök
Peter Andersson
SHL

Malmö satsar på kontinuitet – förlänger med tränaren

Han har tidigare ryktats bort, bland annat till Örebro. Men nu förlänger Peter Andersson och Malmö sin relation.
– Peter har verkligen visat att han är en av SHL:s och hela Sveriges främsta tränare, säger sportchef Patrik Sylvegård.

Peter Andersson har varit Malmös huvudtränare i tre säsonger. Han hade kontrakt i ett år till, men nu förlänger parterna samarbetet med ytterligare två år. Peter Andersson har skrivit på ett avtal till 2022. Det bekräftar klubben på sin webbplats.

Under Anderssons ledning har Malmö gått till två semifinaler och en kvartsfinal.
–  Peter har verkligen visat att han är en av SHL:s och hela Sveriges främsta tränare. Under den tid han har varit hos oss har han gjort ett jättebra jobb med laget och vi är övertygade om att han är rätt tränare för att vi ska bli ännu bättre. Dessutom är stabilitet och kontinuitet något vi tror mycket på och vi vill fortsätta att arbeta långsiktigt, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Noterbart är att Malmö åkt ut mot den blivande svenska mästarna under samtliga år som Andersson styrt laget.

Den här artikeln handlar om: