Sök
Här är tifot där Leksandsfansen hyllar Tobias Forsberg.
Nyheter

Så kan du stötta Tobias Forsberg i hans rehab

I lördags berättade Tobias Forsberg för första gången om den hemska olycka som skedde i matchen mot Almtuna på annandag jul. Sedan dess har viljan att stötta honom varit enorm från hela hockeysammhället. Nu har en stiftelse startats i hans namn.

I matchen mot Almtuna i december åkte Leksand-forwarden in i sargen med huvudet före och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala för vård och operation. I ett inlägg på Instagram i lördags skrev Forsberg sina första ord efter skadan:
”Skadan har gjort så att jag är förlamad nedanför bröstet, har nedsatt funktion i armar och ingen i mina fingrar. Det är i den verkligheten jag försöker landa”.

Sedan olyckan har hela hockey-Sverige uttryckt sitt stöd och sin vilja att hjälpa Tobias Forsberg. Under onsdagen lät Johan Forsberg (Tobias bror) och Michael Reander meddela att en en insamlingsstiftelse startats som ett sätt att hjälpa Tobias i hans rehab, till hjälpmedel och hans framtid. Stiftelsen finns bland annat på Facebook.

För att stötta Tobias Forsberg:

Swishnummer: 123 445 42 11
Bankgironummer: 835-8004
Kom ihåg att skriva avsändare. Betalningsmottagare är ”Insamlingsstiftelsen för Tobias Forsberg”

Den här artikeln handlar om: