Sök
Janne Juvonen
SHL

Uppgifter: Leksand värvar målvakt – från värsta rivalen

Janne Juvonen var en av SHL:s främsta målvakter under säsongen. Nu är han klar för Leksand, uppger MrMadhawk.

Janne Juvonen värvades in under säsongen och gjorde succé för Mora, innan han hade ett svagt kval mot Leksand och petades till förmån för Christian Engstrand. Mora åkte som bekant ur SHL, men Juvonen blir kvar. Han hamnar i just Leksand.

Det är MrMadhawk som uppger att Leksand värvar den 24-årige finländaren till kommande säsong. Leksand ser således ut att gå in med Janne Juvonen och Axel Brage som målvaktspar. Sedan tidigare har de också värvat två andra defensivt starka pjäser, i form av Jonas Ahnelöv och Johan Fransson.

OFFENTLIGGÖRS INOM KORT

Janne Juvonen hade bara fyra målvakter framför sig när det handlar om räddningsprocent, av de målvakter som spelade minst hälften av alla matcher i SHL. Det var Oscar Alsenfelt Adam Werner, Adam Reideborn och Joel Lassinantti.

Övergången väntas offentliggöras inom de närmaste dagarna.

Den här artikeln handlar om: