Sök
Victor Ejdsell.
SHL

Drömvärvningen klar – han förstärker Färjestad

Färjestad har fått sin drömvärvning. Victor Ejdsell återvänder till klubben.

Han har beskrivits som Färjestads drömvärvning till kommande säsong och nu står det alltså klart att Victor Ejdsell återvänder hem till Värmland. 23-åringen spelade i Färjestad som junior men slog sig aldrig riktigt in i A-laget. I stället tog han klivet till BIK Karlskoga, vann allsvenskans poängliga, och gjorde sen succé i HV71.

Under debutsäsongen i SHL sköt Ejdsell 20 mål och fick chansen i Chicago. Men efter en dryg säsong i Nordamerika återvänder forwardsstjärnan hem igen. Han gör det med sex NHL-matcher och 66 AHL-framträdanden på meritlistan.

I A-lagssammanhang har Victor Ejdsell gjort två mål på 21 SHL-matcher för Färjestads del. Den statistiken lär förbättras ordentligt kommande säsonger. Ejdsell har nämligen skrivit på ett tvåårskontrakt med FBK.

Värvningen offentliggjordes idag, via Färjestads twitterkonto.

Den här artikeln handlar om: