Sök
Lukas Enqvist
SHL

Lämnar Leksand – flyttar till Karlskrona

Karlskrona sajnar 21-åringen Lukas Enqvist. Det meddelar de på sin webbplats.
– Lukas är en lojal, hårt jobbande center som är vältränad och seriös när det gäller träning och match, säger assisterande tränare Arto Miettinen.

Lukas Enqvist kommer från en rörig säsong där han hann spela i SHL, HockeyAllsvenskan, Hockeyettan och den norska ligan. Till sist fick 21-åringen i alla fall vara med och kvala upp Leksand till SHL. Han gjorde tre assistpoäng på de tolv kvalmatcherna.

Nu flyttar Enqvist alltså till Karlskrona.
– Lukas är en lojal, hårt jobbande center som är vältränad och seriös när det gäller träning och match. Han är duktig i det defensiva spelet och även i box play. Han är ung med erfarenhet från såväl pojk/junior-landslaget som SHL. Lukas är en utvecklingsbar spelare och vi tror att han kan även utveckla sin offensiv hos KHK och ta det berömda ”nästa steget”, säger den assisterande tränaren Arto Miettinen.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Den här artikeln handlar om: