Sök
Tobias Liljendahl
Nyheter

Stjärnan stannar – trots att klubben åkte ur

Almtuna åkte ur HockeyAllsvenskan. Trots det lyckas de behålla forwardsstjärnan Tobias Liljendahl.
–  Jag är revanschsugen efter förra säsongen, säger han.

Tobias Liljendahl blev en succévärvning för Almtuna. Han gjorde 32 poäng på 52 matcher i HockeyAllsvenskan och hade med det bara de allsvenska storstjärnorna Viktor Hertzberg och Tony Mårtensson före sig i den interna poängligan.

Nu väljer Liljendahl att bli kvar i Almtuna, trots att klubben åkte ur HockeyAllsvenskan.
– Det ska bli kul att vara med på resan vi får göra nu. Jag är revanschsugen efter förra säsongen och jag har en bra känsla då jag tror det blir bra med denna nystart som föreningen gör. Det känns bra att ha signat då jag trivs väldigt bra i Almtuna, säger Tobias Liljendahl till klubbens hemsida.

Tidigare har AIS även lyckats förlänga med backklippan, tillika lagkaptenen, Per Svensson till kommande säsong. Frågan är dock om Uppsalaklubben kommer spela i Hockeyettan, eller om de får en ny chans i HockeyAllsvenskan. IK Pantern uppges nämligen ha rejäla ekonomiska problem och det är oklart om de får någon elitlicens.

Den här artikeln handlar om: