Sök
190315 Ishockey, NHL Mar 15, 2019; Columbus, OH, USA; Columbus Blue Jackets goaltender Sergei Bobrovsky (72) makes a save in net against the Carolina Hurricanes in the first period at Nationwide Arena. Mandatory Credit: Aaron Doster-USA TODAY Sports …
Nyheter

Ryktas lämna – nu lägger stjärnan ut lägenheten till försäljning

Under snart ett års tid har det spekulerats i att Sergej Bobrovskij ska lämna Columbus efter den här säsongen. Mindre än en vecka efter att säsongen tog slut har nu den ryske stjärnmålvakten lagt ut sin lägenhet i Columbus till salu, skriver Sportsnet.

Sergej Bobrovskij ryktades vara på väg bort från Columbus redan förra sommaren, men blev kvar i alla fall. Sedan kom NHL:s trading deadline där den ryske stjärnmålvakten var ett av de hetaste namnen att röra på sig innan övergångsfönstret stängde. Även den gången blev 30-åringen kvar i Ohio-laget.

Nu sitter Bobrovskij på ett utgående kontrakt med Blue Jackets och det mesta pekar på att han kommer att testa free agent-marknaden till sommaren.

Nu späs flyttryktena på borta i Nordamerika. Bara en dryg vecka efter att Columbus säsong tog slut i konferenssemifinalen mot Boston så har nämligen Bobrovskij nu lagt ut sin lyxlägenhet i centrala Columbus till salu, vilket kan tyda på att den tidigare Vezina-vinnaren inte ser sin framtid i Columbus.

Lägenheten ligger ute till salu för 2,95 miljoner dollar, drygt 28 miljoner kronor.

EN AV TRE SUPERSTJÄRNOR SOM KAN LÄMNA

Den här säsongen var Bobrovskijs sista på det fyraårskontrakt han skrev på med Blue Jackets i januari 2015. 30-åringen har de senaste säsongerna haft en lönetaksträff på 7,425 miljoner dollar. Målvakten kom till Columbus genom en trejd med Philadelphia 2012, där Flyers fick ett andrarundeval och två fjärderundeval i utbyte mot målvakten.

Bobrovksij är bara en i raden av stjärnor vars kontrakt med Blue Jackets går ut under säsongen. Landsmannen Artemij Panarin ser också ut att lämna, och deadline-sajningen Matt Duchenes framtid med Ohio-laget är också osäker.

SE BOBROVSKIJS LYXLÄGENHET I VIDEON NEDAN:

Den här artikeln handlar om: