Sök
181005 Södertäljes klubbdirektör Mats Pernhem poserar för porträtt inför ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Södertälje och Leksand den 5 oktober 2018 i Södertälje. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / Cop 118 …
Södertälje SK

Klubbdirektören lämnar efter fem år

2014 anställdes Mats Pernhem som klubbdirektör för Södertälje SK. Nu, fem år senare, lämnar han föreningen.
”Mycket har vi tillsammans uppnått under de gångna åren, men nu är det dags för den nya ledningen att ta SSK framåt och uppåt”, skriver han själv på klubbens hemsida.

Mats Pernhems första säsong som klubbdirektör i Södertälje slutade i platt fall. Klubben degraderades till Hockeyettan. Men 2016 var de tillbaka i Hockeyallsvenskan igen. Nu väljer 61-åringen att kliva av sitt uppdrag.
”Sedan jag anställdes i december 2014 har jag varit och är fortsatt mycket stolt över mitt uppdrag som Klubbdirektör i Södertälje Sportklub. Jag har alltid med passion, engagemang, driv och professionalism försökt att utveckla såväl föreningen som övrig verksamhet i enlighet med den färdriktning och målsättningen som sattes upp sommaren 2015 efter den tuffa degraderingen till division 1”, skriver han själv på klubbens hemsida.

Någon ersättare är inte utsedd.

Den här artikeln handlar om: