Sök
BUFFALO, NY – DECEMBER 04: Buffalo Sabres defenseman Lawrence Pilut (24) looks on during the Toronto Maple Leafs and Buffalo Sabres NHL Eishockey Herren USA game on December 4, 2018, at KeyBank Center in Buffalo, NY. (Photo by John Crouch/Icon Sportswire) NHL: DEC 04 Maple Leafs at Sabres PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon1812041519 …
Nyheter

CHOCKEN: NHL-svensken kan bli borta ett halvår

Här kommer ett negativt svenskt NHL-besked. Buffalos Lawrence Pilut har genomgått en axeloperation och förväntas missa fem till sex månader.

Lawrence Pilut utsågs till SHL:s bäste back säsongen 2017/2018 och fick ett NHL-kontrakt med Buffalo Sabres. Han inledde dock i AHL för Rochester och gjorde omgående succé med riklig poängleverans. Ett tag låg 23-åringen med i toppen av poängligan.

Han fick även spela 33 matcher med Buffalo i NHL. Nu meddelar klubben att svensken missar fem till sex månader efter att ha genomgått en axeloperation. En operation som beskrivs som lyckad.

Den här artikeln handlar om: