Sök
Jonas Westerling, Joonas Rönnberg, Mats Lusth och Niklas Eriksson deltar i matchen.
SHL

Mora- och Leksandsprofiler möts – i en match för Tobias Forsberg

Jonas Westerling har dragit igång ett minst sagt hedervärt initiativ. Den 10 augusti möts Mora och Leksands-profiler i en match – där intäkterna går till rehabiliteringsfond

Hela hockeysverige har stått enat i stödet till Tobias Forsberg, efter den hemska olycka han var med om på annandagen. Efter flera månaders tystnad meddelade Forsberg via sina sociala medier häromdagen att han är förlamad från bröstkorgen och nedåt. Några dagar senare meddelade hans agent Michael Reander och brodern Johan Forsberg att de startat en insamling där pengarna oavkortat går till Tobias Forsbergs rehabiliteringsfond.

Nu har även den tidigare Moraspelaren Jonas Westerling startat upp ett hedervärt initiativ. Den 10 augusti kommer Mora- och Leksandsprofiler mötas i en välgörenhetsmatch i Jalas Arena, där intäkterna går till rehabiliteringsfonden.

14 spelare är redan nu klara, men mer kommer släppas längs resan mot den 10 augusti, skriver Westerling i ett evenemang på Facebook. Han själv kommer förstås vara en av spelarna som deltar i matchen.

Läs mer om evenemanget här.

KLARA SPELARE:
Patrik Ross
Gabriel Karlsson
Marcus Eriksson
Jens Bergenström
Mikael Simons
Joonas Rönnberg
Martin Jansson
Hans Abrahamsson
Jonas Westerling
Eric Johansson
Niklas Eriksson
Mats Lusth
Daniel Hermansson
Anders Nilsson

Den här artikeln handlar om: