Sök
Fredrik Olofsson.
Nyheter

Collegesvensken vänder hem till allsvenskan

Modo presenterade idag ett nyförvärv. Chicago-draftade Fredrik Olofsson ansluter från den amerikanska collegeligan. Kontraktet är skrivet på ett år.

Fredrik Olofsson är född i Sverige, men har bott i USA sedan gymnasietiden. De fyra senaste åren har han spelat för University of Nebraska-Omaha och i slutet av förra säsongen spelade han två matcher för Chicagos farmarlag Rockford i AHL.

Idag presenterade Modo Fredrik Olofsson, som testats i juniorlandslaget, som klar för nästa säsong.
— Jag har gått mina fyra år på college och även om det var ett tag sedan jag spelade i Sverige var det direkt intressant när Modo hörde av sig. Björn Hellkvist och hela organisationen har en tydlig plan och jag vill vara med på Modos resa framöver, säger Olofsson till klubbens hemsida.

Under sina fyra år på college producerade forwarden 95 poäng på 137 matcher.

Den här artikeln handlar om: