Sök
Michael Sundlöv dementerar uppgifterna om att Johan Larsson ska vara klar för Brynäs.
SHL

Drömnamnet ryktas tillbaka – klubben dementerar: ”Känns tyvärr långsökt”

Johan Larssons ryktas vara klar för en återkomst till Brynäs. För Gefle Dagblad dementerar Brynäs herransvarige Michael Sundlöv att man inlett förhandlingar med centern, men avfärdar samtidigt inte möjligheterna.
– Det känns tyvärr långsökt. Men ingen skulle bli gladare än vi, säger Sundlöv till tidningen.

Under tisdagseftermiddagen avslöjade Radiosportens Magnus Wahlman att Brynäs ska ha gjort klart med den tidigare guldhjälten Johan Larsson till kommande säsong.

LÄS MER: UPPGIFTER: NHL-svensken återvänder till SHL

Michael Sundlöv, herransvarig i Brynäs, dementerar uppgifterna och säger till Gefle Dagblad att man inte inlett förhandlingar med centern.

”SKULLE BETYDA OERHÖRT MYCKET”

Samtidigt avfärdar han inte möjligheterna.
– Det återstår att se. Det känns tyvärr långsökt. Men ingen skulle bli gladare än vi. Ska han hem till Sverige hoppas vi så klart att han kommer till oss. Men det finns många lag i KHL och Europa också, säger Sundlöv till tidningen.

Larsson var en av hjältarna när Brynäs vann SM-guld 2012 och en återkomst till Gävlelaget skulle betyda mycket för klubben, menar Sundlöv.
– Det skulle betyda oerhört mycket, han drev ju vårt lag 2012 när vi vann guld trots att han bara var 20 år då. Och han är inte direkt sämre nu. Vi får titta upp mot himmelen och hålla tummarna, säger han.

Den 26-årige gotlänningen var med och vann VM-guld med Tre Kronor förra säsongen och har under sina sju säsonger i Nordamerika stått för 79 poäng (32+47) på 331 NHL-matcher.

Den här artikeln handlar om: