Sök
Ralph Krueger
Nyheter

KLART: Han tar över Buffalo

Phil Housley fick sparken. Nu har Buffalo hittat hans efterträdare. Det blir Ralph Krueger, precis som spekulerat.

Häromdagen kom uppgifter från Sportsnet som sade att Ralph Krueger var huvudkandidat till det lediga coachjobbet i Buffalo. Redan idag kom beskedet från klubben som bekräftade dessa uppgifter.

Den 59-årige tysk-kanadensaren har tidigare varit huvudtränare i Edmonton under en säsong. Mest känd är Krueger dock för sina 13 år som schweizisk förbundskapten. Han gjorde också en stark insats som huvudtränare för Europalaget under World Cup 2016.

De senaste åren har Krueger varit ordförande i Premier League-klubben Southampton men tidigare i år kom beskedet att den kanadafödde tysken lämnar det uppdraget. Nu har vi fått en förklaring till varför.

Den här artikeln handlar om: