Sök
180921 Almtunas Tony Mårtensson innan ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Almtuna och Västervik den 21 september 2018 i Uppsala. Foto: Tobias Sterner / BILDBYRÅN / Cop 254 …
Nyheter

UPPGIFTER: Nu har Tony Mårtensson bestämt sig

I en intervju med hockeysverige.se för en tid sedan slog Tony Mårtensson fast att han skulle spela vidare. Men han visste inte var. Nu avslöjar vlt.se att det blir en fortsättning i Almtuna för spelgeniet.

Tony Mårtensson har efter Almtunas degradering till Hockeyettan bland annat kopplats ihop med Västerås. Det var inte heller någonting han förnekade i en intervju med hockeysverige.se för en tid sedan.
— Jag har varit i kontakt med dem. En otroligt proffsig förening och de visade ifjol att de gjorde väldigt mycket rätt. Jag är verkligen imponerad av dem, sa han då om Västerås.

Men han uteslöt inte heller en fortsättning i Almtuna.
— Jag vet att det pågår ett stort arbete där nu för att försöka få ihop det så bra som möjligt. Jag för en diskussion med dem.

Nu verkar de diskussionerna ha lett fram till mer konkreta saker. Idag går nämligen vlt.se ut med att de har uppgifter på att Tony Mårtensson ”med all sannolikhet” blir kvar i Almtuna. Att det inte blir spel i Västerås bekräftas av klubbens sportchef Patrik Zetterberg.
— Jag kan bekräfta att Tony inte spelar i VIK nästa år. Annars har jag inga kommentarer, säger han till tidningen om uppgifterna.

Det är inte heller helt uteslutet att det kan bli en fortsättning i Hockeyallsvenskan för Mårtensson och Almtuna. IK Pantern brottas med rejäla ekonomiska bekymmer och riskerar att kastas ur. Om så blir fallet står Almtuna först i tur att ta den platsen.
— Nu väntar jag och ser lite. Dels det här med Pantern då, men jag har lite andra alternativ också som jag fått. Men jag är inte nära att bestämma mig. Jag ska vara pappaledig nu i två månader och nu är det det som kommer först, sa han till hockeysverige.se i början av maj.

Den här artikeln handlar om: