Sök
Albin Lundin spelar i Timrå kommande säsong.
Timrå IK

Timrå fortsätter förstärka – plockar in SHL-forward

I går stod det klart att Jens Lööke är klar för spel i Timrå. I dag kunde medelpadingarna presentera nästa forwardsvärvning. Albin Lundin är klar för spel i klubben nästa säsong, meddelar man på sin hemsida.

Timrås lagbygge inför den hockeyallsvenska säsongen fortsätter att ta form. I går blev det klart att Jens Lööke brutit sitt NHL-kontrakt med Arizona för att återvända till klubben efter två säsonger i AHL.

Nu förstärker medelpadingarna forwardssidan ytterligare.

LÄS ÄVEN: Därför bryter han NHL-kontraktet för att flytta hem: ”Jag behöver hitta mig själv”

Under torsdagseftermiddagen gjorde klubben klart med Albin Lundin.
– Albin är en center som har en bra karaktär och alltid gör jobbet åt båda hållen under matcherna. Han har spelat hos både Djurgården och Skellefteå i år och är en spelare jag tror på mycket i år, säger sportchefen Kent Norberg till Timrås hemsida.

”SKA BLI OTROLIGT KUL”

Lundin, som hade kontrakt med Almtuna den gångna säsongen men delade säsongen som utlånad till både Djurgården och Skellefteå, har skrivit på ett ettårskontrakt.
– Det känns väldigt bra att vara här och det ska bli otroligt kul att spela för Timrå. Jag har alltid gillat hur Timrå har spelat när man har stått på andra sidan rinken så det känns extra bra att vara på rätt sida nu, säger Lundin.

23-åringen stod för sju poäng (3+4) på 43 SHL-matcher den gångna säsongen.

Den här artikeln handlar om: