Sök
Oscar Alsenfelt med masken han bar under succésäsongen. Nu auktionerar han ut den till förmån för Tobias Forsberg.
SHL

Auktionerar ut masken till förmån för Tobias Forsberg – så kan den bli din

Säsongen 13/14 ligger Malmö-målvakten Oscar Alsenfelt varmt om hjärtat. Nu auktionerar han ut målvaktsmasken han använde den säsongen – pengarna ska oavkortat gå till stiftelsen för Tobias Forsbergs rehabilitering.

Länk till auktionssidan

Tobias Forsbergs hemska olycka Annandag Jul 2018 har skakat om Hockeysverige och mängder av kärlek och hyllningar har strömmat in till honom. För en tid sedan gick han själv ut och berättade att han är förlamad från bröstet och neråt.

”TÄNKT PÅ HONOM KONSTANT”

Mellan 2013 och 2015 var Malmömålvakten Oscar Alsenfelt och Tobias Forsberg lagkamrater i Leksand och olyckan har berört Alsenfelt.
— Jag har några masker och jag har tänkt att de ska gå till välgörande ändamål och jag har bara suttit och väntat på något bra. Nu var det klockrent och ända sedan det hände med ”Tobbe” så har jag tänkt på honom konstant, berättar Oscar Alsenfelt för hockeysverige.se igår om beslutet att auktionera ut en av maskerna.

Masken som auktioneras ut är den Alsenfelt hade under säsongen 13/14 i SHL. En säsong som ligger honom varmt om hjärtat då det blev en genombrottssäsong för honom själv, samt att laget gick väldigt bra.

Nu är auktionen uppe och via denna länk kan du buda hem målvaktsmasken. Pengarna går oavkortat till den stiftelse som startats för att hjälpa Tobias Forsberg i hans rehabilitering.

Den här artikeln handlar om: