Sök
Jonas Arntzen får testa sig mot St. Louis talanger.
SHL

Uppgifter: VM-målvakten lämnar krisklubben – klar för SHL-spel

Jonas Arntzen skulle spela med Pantern den kommande säsongen. På grund av de ekonomiska problemen får han nu leta ny klubb – och enligt Mr. Madhawk ska norrmannen vara klar för Örebro till kommande säsong.

Spelarflykten från Pantern fortsätter. Enligt uppgifter till Mr. Madhawk lämnar den norske målvakten Jonas Arntzen klubben för SHL-spel med Örebro.
– Så länge ingenting är officiellt med någon klubb, så har jag ingenting att kommentera, säger Arntzen till Mr. Madhawk.

Arntzen, som just nu spelar VM med Norge i Slovakien, var med och spelade upp Leksand till SHL tidigare den här våren. Efter säsongen skulle flyttlasset gå till Pantern, något som nu alltså inte blir av.
– Jag hann inte ens komma ner dit. Det är lite tråkigt, för det kändes bra för mig. Nu har jag inte hört mycket mer än att det är strul ekonomiskt och att man sagt åt spelarna att de är fria att söka nya klubbar, säger Arntzen.

I Örebro kommer Arntzen bilda målvaktspar med det tjeckiska nyförvärvet Dominik Furch.

Den här artikeln handlar om: