Sök
Thomas Mitell
Nyheter

UPPGIFTER: Här kan förre AIK-tränaren hamna

Sedan Mora åkte ur SHL så har de fyllt på med spelare. Men någon ny tränare har ännu inte presenterats. Nu berättar dt.se att den förre AIK-tränaren Tomas Mitell för samtal med klubben. De uppgifterna bekräftas också av Mora.

Mats Lusth fick lämna Mora efter degraderingen ur SHL och sedan dess har klubben inte gjort klart med någon ersättare. Men nu kan det hända saker. Klubben bekräftar samtal med Tomas Mitell.
— Det vore tjänstefel att inte ta kontakt med honom tanke på hur hans situation ser ut. Det är svårt att glömma vad han gjorde under tiden tillsammans med Colliton, säger Moras assisterande sportchef Peter Iversen till dt.se.

Tomas Mitell var Jeremy Collitons assisterande tränare när Mora tog klivet upp i SHL 2017. Men han lämnade strax därefter för två säsonger i AIK. En klubb som han lämnade tidigare i våras.

Iversen menar att det börjar bli dags att få en ny tränare på plats.
—  Det är klart att spelare undrar vem ska stå i båset, men det här måste bli riktigt för oss. Just nu vänder vi på varje sten och är väl medvetna om att vi bör presentera ett namn väldigt snart.

Den här artikeln handlar om: