Sök
Robin Axbom
Nyheter

Tidigare AIK-backen tillbaka i HockeyAllsvenskan

Efter en utflykt till Österrike och sedan till Hockeyettan är Robin Axbom tillbaka i HockeyAllsvenskan. Han är klar för Kristianstad.

Robin Axbom gjorde 24 matcher för AIK säsongen 17/18 innan han avslutade i Lustenau i Alpligan. Därefter vände han hem till Sverige för spel i Gripen i Hockeyettan. Nu är Axbom tillbaka i HockeyAllsvenskan.

Igår meddelade nykomlingen Kristianstad att de värvat den 29-årige försvarsspelaren.
– Robin är en offensiv back som gillar att vara kreativ och följa med upp i anfallen. Han har producerat under många år och skaffat sig värdefull rutin i både Allsvenskan, Hockeyettan och Norge. Nu tror vi han är redo att göra samma sak hos oss, säger sportchef Mikael Gath till KIK:s hemsida.

Robin Axbom kommer från en stark säsong med 35 poäng på 39 matcher.

Den här artikeln handlar om: