Sök
Viktor Stråhle ryktas lämna Pantern för Frölunda.
SHL

UPPGIFTER: Han kliver in som tränare i Frölunda

I går kom beskedet att Johan Lundskog lämnar sitt uppdrag som assisterande tränare i Frölunda. Nu uppger Mr. Madhawk att Frölunda har hittat hans ersättare i Panterns Viktor Stråhle.

Johan Lundskog var assisterande tränare i Frölunda under tre säsonger. I går stod det dock klart att han väljer att lämna för att gå in i tränarstaben i schweiziska Davos. Nu uppges Frölunda ha hittat ersättaren till Lundskog.

Enligt Mr. Madhawk ska Panterns Viktor Stråhle vara muntligt överens med Frölunda om att ta rollen som assisterande tränare i klubben.

ÄR BÅDE TRÄNARE OCH SPORTCHEF I KRISKLUBBEN

Frölunda ska se Stråhle som ett framtidsnamn. Trots att han ”bara” är 29 år gammal, väldigt ungt för en tränare, så har han redan hunnit samla på sig en hel del erfarenhet. Han har varit tränare för Malmös juniorlag och under årets säsong var han både tränare och sportchef för Pantern i HockeyAllsvenskan.

Läs även: ENGLUND: Känslan är att korthuset håller på att rasa

Pantern har dock stora ekonomiska problem och alla spelare och ledare har lösts från sina kontrakt vilket öppnar upp för övergångar. Hittills har sex spelare redan hunnit lämna klubben och fler ryktas försvinna. Nu väntas alltså klubben drabbats av ännu ett hårt slag då man tappar både sin huvudtränare och sin sportchef och Pantern befinner sig i fritt fall.

Den här artikeln handlar om: