Sök
190327 Timrås Vilmos Gallo jublar efter 2-2 under direktkval till SHL mellan Timrå och Oskarshamn den 27 mars 2019 i Timrå. …
Nyheter

Lämnade Timrå – nu återförenas han med kvalhjältarna

Det stod sedan tidigare klart att det inte blir någon fortsättning i Timrå för publikfavoriten Vilmos Galló. I stället väntar spel i KooKoo för den ungerska forwarden, meddelar den finska klubben på sin hemsida.

LÄS ÄVEN: Blir inte kvar i Timrå: ”Kollar framför allt högre upp än i allsvenskan”

Vilmos Galló växte snabbt ut till en publikfavorit bland Timråsupportrarna under sina två säsonger i Medelpad. Efter att laget åkte ur SHL i våras stod det sedan klart att det inte skulle bli någon fortsättning i Timrå för den ungerske landslagsmannen.

ÅTERFÖRENAS MED HAUKELAND OCH KARLSSON

Nu har 22-åringen gjort klart med en ny klubb. Nästa säsong kommer Galló att representera Liiga-klubben KooKoo.
– Galló är fortfarande ung men har ändå en hel del rutin. Han har ett bra cv från sin tid i Sverige och har även rutin från internationellt spel, säger KooKoos sportchef Jarno Kultanen till klubbens hemsida.

I KooKoo återförenas Galló med Erik Karlsson och Henrik Haukeland. Dessa tre spelade tillsammans i det Timrå-lag som 2018 tog steget upp till SHL.

Kontraktet är skrivet över de kommande två säsongerna.

Den här artikeln handlar om: