Sök
Henrik Löwdahl stannar i Örebro- som J20-tränare
Örebro HK

Örebroikonen tar över huvudansvaret i klubbens J20-lag

Henrik Löwdahl är ett minst sagt bekant namn i Örebro Hockey-kretsar. Nu tar han över klubbens J20-lag. 
–  En spännande utmaning för min del. Jag trivs otroligt bra i juniorverksamheten och brinner för att utveckla och utbilda våra yngre spelare, säger Löwdahl till klubbens hemsida. 

Löwdahl har 18 säsonger i Örebro, varav åtta som lagkapten. Efter spelarkarriären tog han sig an tränaruppdraget i klubbens J18-lag. I slutet av förra säsongen avancerade han till assisterande i A-laget, men till nästa säsong är han tillbaka i juniorerna som huvudtränare för J20.
– Tiden som assisterande tränare i A-laget var nyttig för min del och jag känner att jag samlat på mig erfarenhet som jag kommer ha stor nytta av i framtiden, säger Henrik Löwdahl till klubbens hemsida.

I J20 kommer Löwdahl att assisteras av Oscar Dahlgren.

Den här artikeln handlar om: