Sök
Nyheter

Tidigare NHL-spelaren blir tränare i Hockeyettan

Nykomlingarna Strömsbro i Hockeyettan har gjort en välmeriterad värvning. Förre NHL-spelaren Mikael Lindholm kliver in som assisterande tränare.
– Väldigt bra timing. Både att de gick upp och att jag har varit sugen på att träna ett lag innan man blir för gammal. Men det har inte funnits tid helt enkelt, säger Lindholm till klubbens twitterkonto. 

Lindholm har spelarmeriter från Brynäs, Luleå, Malmö och Timrå i SHL. Dessutom har han representerat Los Angeles Kings i NHL. På senare år är det kanske ändå sonen Elias Lindholm, VM-spelare och tillvardags i Calgary Flames, som fåt de flesta rubrikerna.

Mikael Lindholm, 54, coachade Gästriklands Tv-pucklag 2017-18.
– Jag ser fram emot samarbetet. Hans erfarenhet som spelare och ledare kommer bidra mycket i laget, säger Thomas Engman huvudtränare.

Den här artikeln handlar om: