Sök
St. Louis

NHL-TIMMEN: Så går det i Stanley Cup-finalen

I nya avsnittet av NHL-timmen riktas blickarna mot den stundande Stanley Cup-finalen mellan Boston Bruins och St. Louis Blues. Position för position går podcastens experter igenom finallagen, och Jonatan Lindquist landar i att det är så ovisst att han inte ens vill lämna ett tips.
– Det blir en väldigt tajt och jämn final, spår han.

Trettioen lag har blivit två. Boston Bruins och St. Louis Blues utgör finalparet i årets Stanley Cup-slutspel, och i NHL-timmens 258:e avsnitt analyseras dessa lag ingående. Vilket lag har bäst forwards, backar och målvakt?

I samma playoffanda fortsätter Linus Hugosson och Jonatan Lindquist, för dagen utan en förkyld Uffe Bodin, med att plocka ut Conn Smythe Trophy-kandidater. Vem har varit slutspelets MVP så här långt?

Och varför är Boston Bruins ett illa omtyckt lag bland NHL-timmens lyssnare?

Dessutom i avsnittet:

  • San Jose Sharks går en osäker silly season till mötes, med flera stjärnspelare, däribland Erik Karlsson, på utgående kontrakt. Vilka blir kvar och vilka lämnar?
  • Joe Thornton misslyckades igen med att vinna Stanley Cup. Vad ska den snart 40-årige legendaren göra nu: fortsätta spela eller lägga av?
  • Oskar Sundqvists succé i St. Louis fortsätter. Hur kommer hans nya kontrakt att se ut, efter detta genombrott?

Och som ett saftigt sidospår rankar Lindquist och Hugosson säsongens snyggaste målvaktsmasker, samt slinker in på vilka lag som har de snyggaste matchställen i NHL.

Allt detta och lite till i Laura Branigan-avsnittet av NHL-timmen!

Medverkande

Linus Hugosson

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes

Den här artikeln handlar om: