Sök
181104 Ishockey, NHL Nov 3, 2018; Pittsburgh, PA, USA; Pittsburgh Penguins right wing Phil Kessel (81) carries the puck against the Toronto Maple Leafs during the third period at PPG PAINTS Arena. Mandatory Credit: Charles LeClaire-USA TODAY Sports …
Nyheter

Uppgifter: Stjärnan kan lämna Pittsburgh – i utbyte mot svensken

Phil Kessel kan vara på väg bort från Pittsburgh. Enligt The Athletic ska Penguins och Minnesota Wild diskutera en trejd mellan lagen, där den amerikanske stjärnan är inblandad.

En trejdbomb kan vara på väg att brisera borta i Nordamerika. Enligt The Athletic ska ett trejdförslag mellan Pittsburgh Penguins och Minnesota Wild finnas på bordet – med storstjärnan Phil Kessel som det stora namnet.

Redan förra säsongen kom uppgifter om att Pittsburghstjärnan Phil Kessel och lagets tränare Mike Sullivan inte drog jämnt. Då ryktades det om en trejd för den amerikanske superstjärnan, men den gången fick Kessel se sig själv stanna i stålstaden.

RASK KAN GÅ ÅT ANDRA HÅLLET

Enligt källor till The Athletic ska svensken Victor Rask vara en av spelarna som kan gå åt motsatt håll. Även forwarden Jason Zucker nämns som en möjligt kandidat att lämna Wild för Penguins.

Kessel stod den gångna säsongen för 82 poäng (27+55) på 82 matcher, vilket tangerade hans näst bästa säsong poängmässigt. 31-åringen har tre år kvar på sitt kontrakt med Penguins, värt åtta miljoner dollar per säsong.

Den här artikeln handlar om: