Sök
Jeff Jakobs tar över Mora. Som sin assistent får han Daniel Grillfors som nu lägger av.
Nyheter

Doldis tar över – veteranen lägger av och blir assisterande tränare

Det har gått lång tid sedan Mora åkte ur SHL. Men nu har de äntligen satt nästa säsongs tränartrio. Huvudtränare blir Jeff Jakobs, som assisteras av Örjan Lindmark och Daniel Grillfors.

Doldisen Jeff Jakobs blir Moras nya huvudtränare. Han kommer närmast från en assisterande roll bakom Tomas Mitell i AIK. Säsongen 17/18 stod han i Storhamars bås tillsammans med Fredrik Söderström och blev norsk mästare.
— Jeff är en tränare som tillhör den nya generationens sätt att leda, organisera och driva spelarna och laget framåt. Han är precis den tränartyp vi har sökt efter, berättar Peter Iversen som är en del av klubbens sportgrupp.

Som sina assistenter får han Örjan Lindmark och Daniel Grillfors. Lindmark kommer senast från Leksand, där han bland annat varit assisterande i a-laget under två säsonger. Lindmark gjorde under sin aktiva karriär 371 SHL-matcher för Leksand.

Daniel Grillfors lägger därmed skridskorna på hyllan efter en lång spelarkarriär som bland annat innehållit SM-guld och 444 SHL-matcher för bland annat HV71 och Linköping. En skada har höll honom borta hela förra säsongen.
— Målet är att förhoppningsvis få jobba med hockeyn också, om det inte blir spel, berättade han för hockeysverige.se i april om tankarna angående nästa säsong.

Den här artikeln handlar om: