Sök
190311 Oskarshamns assisterande tränare Fredrik Hallberg och tränare Håkan Åhlund under ishockeymatchen i Hockeyallsvenska finalen mellan AIK och Oskarshamn den 11 mars 2019 i Stockholm. Foto: Andreas Sandström / BILDBYRÅN / Cop 104 …
SHL

Succéparet har förlängt sina kontrakt

När Oskarshamn tog klivet upp i SHL så upphörde tränarduon Håkan Åhlunds och Fredrik Hallbergs allsvenska kontrakt att gälla. Men nu är den formaliteten överstökad och dessutom har de förlängt till 2021.

Håkan Åhlund har prisats för sitt arbete med Oskarshamn som ledde till ett skrällartat SHL-avancemang. Med sig på tränarbänken har han haft Fredrik Hallberg och duon hade egentligen ett år kvar på sina kontrakt.

Nu har de befintliga avtalen gjorts om till att gälla även i SHL, dessutom har de förlängts till 2021.
— Vi är nöjda att redan nu kunna förlänga avtalen med Håkan och Fredrik efter deras fina jobb första året. Vi ser det som viktigt att satsa på kontinuitet och ge tränarna möjlighet att bygga vidare på vårt framgångsrika spelsystem, säger sportchefen Daniel Stolt i ett pressmeddelande.

Den assisterande tränaren Fredrik Hallberg utvecklar.
— Det känns bra att vi förlängt avtalet. Vi hade ju ett avtal i Hockeyallsvenskan och nu när det blev SHL så var det bara lite formaliteter som skulle fixas. Vi har haft den ambitionen hela tiden och nu skulle det bara komma på pränt också. Nu kan vi fortsätta på den inslagna vägen och bygga vidare på vårt sätt att spela.

Den här artikeln handlar om: