Sök
Toronto kvitterade i matchserien mot Charlotte.
Nyheter

Svenskbacken låg bakom avgörandet

Toronto Marlies studsade inatt tillbaka i Calder Cup-semifinalen och kvitterade till 2-2 i matcher mot Charlotte. Stor matchvinnare blev Michael Carcone med sina tre mål. Timothy Liljegren låg bakom avgörandet fram till 4-3 i förlängningsspel.

De regerande mästarna Toronto Marlies förlorade match tre på hemmaplan med hela 1-5 och Charlotte såg ut att ha kopplat ett järngrepp om serien. Inatt hade de ledningen med både 2-1 och 3-2, bland annat efter mål av Jesper Sellgren, men Marlies hittade en väg tillbaka och lyckades ta matchen till förlängning.

Michael Carcone hade under ordinarie tid gjort två mål, assisterad av Pierre Engvall och Jesper Lindgren, och det var han som skulle avgöra matchen. Men även här skulle det krävas svensk hjälp.

I en spelvändning för Charlotte lyckades Timothy Liljegren få en klubba på pucken. Michael Carcone befann sig i mittzonen och plockade ner pucken med handen innan han åkte med den hela vägen mot Checkersmålet och avlossade en kanon som letade sig in i målet.

Det är nu kvitterat till 2-2 i matcher.

SE HÖJDPUNKTER FRÅN MATCHEN HÄR:

 

Den här artikeln handlar om: