Sök
Dennis Svensson uppges vara klar för Kristianstad i HockeyAllsvenskan.
SHL

Lämnade Djurgården – här uppges centern hamna

Han kom till Djurgården under säsongsavslutningen men blev inte kvar efter finalförlusten. Enligt Mr. Madhawk ska Dennis Svensson nu välja att vända hem till moderklubben Kristianstad. 

Dennis Svensson värvades till Djurgården från Pantern mitt under årets säsong. Efter SM-silvret meddelade dock Djurgården att 26-åringen var en av sju spelare som fick lämna klubben. 

Centern ska nu vända hemåt till sin moderklubb Kristianstad. Detta enligt uppgifter till Mr. Madhawk.

Säsongen 2015/16 gjorde Svensson succé i Kristianstad och gjorde bland annat nio mål på lika många matcher i kvalet till HockeyAllsvenskan. Något som gjorde att han värvades till Pantern.

Efter tre säsonger tog han klivet upp till SHL med Djurgården, där blev det tre poäng på 30 matcher, slutspelet inräknat. Nu ryktas han alltså ta klivet ner till HockeyAllsvenskan för att spela med nykomlingen. På 141 allsvenska matcher har det blivit 59 poäng för Svensson.

Mr. Madhawk uppges också att Erik Santesson värvas till Kristianstad från Almtuna. Santesson är en 22-årig forward som under den gångna säsongen sköt fem poäng i HockeyAllsvenskan.

Den här artikeln handlar om: