Sök
Felix Olsson
Tingsryds AIF

Gjorde 45 poäng i ettan – nu får han chansen i HockeyAllsvenskan

Felix Olsson fick sitt genombrott i HockeyEttan den senaste säsongen. Nu lämnar han Kalix för spel med Tingsryd i HockeyAllsvenskan.

TAIF bekräftar på sin webbsida att de värvat in den 23-årige centern. Felix Olsson hade egentligen kontrakt med Kalix även kommande säsong, men efter succén med 18 mål och 45 poäng på 36 matcher var han eftertraktad på marknaden.

Dragkampen vanns alltså av Tingsryd.
– Felix är en väldigt intressant spelare som vi tror mycket på. Han har en riktigt bra säsong i Norrettan bakom sig, offensivt skicklig, bra blick för spelet, stark skridskoåkare. En ledarfigur som jobbar väldigt hårt. Vi är väldigt glada för att Felix valde oss då han har varit eftertraktad av lag i Hockeyallsvenskan, säger sportchefen och tränaren Magnus Bogren.

Felix Olsson har två allsvenska matcher på meritlistan sedan tidigare. Dessa gjorde han förra säsongen, som utlånad till Karlskrona.

Den här artikeln handlar om: