Sök
190415 Ishockey, NHL Apr 14, 2019; St. Louis, MO, USA; Winnipeg Jets right wing Blake Wheeler (26) celebrates with goaltender Connor Hellebuyck (37) after defeating the St. Louis Blues in game three of the first round of the 2019 Stanley Cup Playoffs at Enterprise Center. Mandatory Credit: Jeff Curry-USA TODAY Sports …
Winnipeg

NHL-klubben plockar in storvuxen KHL-forward

Han fick lite av sitt genombrott i KHL den gångna säsongen. Nu lämnar Andrej Chibisov Metallurg Magnitogorsk för NHL-spel med Winnipeg, uppger CapFriendly.

Efter ett par tunga säsonger i Ak Bars Kazan så fick Andrej Chibisov poängproduktionen att lossna en aning när han anslöt till Metallurg Magnitogorsk i slutet av förra säsongen.

Den här säsongen stod den 193 centimeter långe forwarden för 20 poäng (7+13) på 50 matcher. Nu får 26-åringen chansen i NHL. Under lördagen skrev den odraftade forwarden på ett ettårskontrakt med Winnipeg Jets.

Kontraktet är ett tvåvägskontrakt med en lönetaksträff på 925 000 dollar.

Den här artikeln handlar om: