Sök
Johan Harju
SHL

Ratades av Luleå – nu visar SHL-konkurrent intresse för Harju

Han är mer eller mindre en ikon i Luleå men fick inget nytt kontrakt. Nu uppger Norrbottens-Kuriren att Linköping visar intresse för Johan Harju.

2005 till 2009, 2011 till 2012 och 2015 till 2019 har Johan Harju spelat i Luleås A-lag. Men efter den senaste säsongen, då han gjorde 11+6, ratades han av klubben. Nu väntar den tidigare VM-stjärnan på att göra klart med en ny klubb.

Kanske kan Harju bli kvar i SHL. Enligt Norrbottens-Kuriren ska Linköping nämligen vara intresserade av att plocka in veteranen till kommande säsong. Om så skulle bli fallet kommer Harju representera en tredje SHL-klubb i karriären, efter Luleå och Brynäs. Enligt Correns Per Bergsten stämmer däremot inte Kurirens uppgifter.

33-åringe Johan Harju har 164 mål och totalt 293 poäng på 582 matcher i SHL.

Den här artikeln handlar om: