Sök
190115 Ishockey, CHL PILSEN,CZECH REPUBLIC,15.JAN.19 – ICE HOCKEY – CHL, Champions Hockey League, semifinal, HC Pilsen 1929 vs Frolunda Indians. Image shows the rejoicing of Froelunda. …
Skellefteå AIK

Spelschemat klart: Så inleder SHL-lagen Champions Hockey League

Den 29 augusti drar Champions Hockey League igång igen. Idag släpptes spelschemat och det blir åka av direkt för de svenska lagen. 

Luleå, Färjestad, Skellefteå, Djurgården och Frölunda är de svenska bidragen i nästa säsongs turnering. Fyra av fem inleder på hemmaplan när gruppspelet inleds i slutet av augusti. Den 29 augusti inleder Luleå mot det tyska laget Augsburger Panterhs medan Färjestad tar sig an HC Banská Bystrica från Slovakien.

Den 30 augusti möter sedan de regerande CHL-mästarna Frölunda österrikiska Graz99ers där bland annat Sebastian Collberg håller till. Skellefteå inleder mot SC Bern från Schweiz vars laguppställning innehåller Calle Andersson.

Djurgården inleder borta mot polska GKS Tychy.

Hela spelschemat hittar du här.

Den här artikeln handlar om: