Sök
Taylor Hall
Nyheter

UPPGIFTER: Superstjärnan inte intresserad av en kontraktsförlängning

Här kommer ett besked som kan röra om i NHL-grytan. Taylor Hall ska, enligt The Fourth Period, inte vara intresserad av att förlänga med New Jersey Devils som läget är nu.

Från och med den första juli får Taylor Hall skriva ett nytt kontrakt med New Jersey. Då har han nämligen ett år kvar på sitt nuvarande avtal som ger 27-åringen sex miljoner dollar per år.

Men frågan är om det blir något nytt kontrakt i New Jersey. Sajten The Fourth Period skriver att Hall i nuläget inte ska vara intresserad av att förlänga med Devils. Klubben ska däremot vilja skriva på ett nytt långtidskontrakt med superstjärnan.

KAN TREJDAS

Agenten Darren Ferris vill inte kommentera uppgifterna.
-Ray (Shero, GM) och jag kommunicerar regelbundet och för att respektera den processen kan jag inte ge dig några detaljer, skriver han till The Fourth Period.

Poängsprutan har inte heller något skydd mot att bli trejdad och skulle det stå klart att han inte vill förlänga med New Jersey tippas trejddiskussionerna kring kanadensaren kunna komma igång redan till draften om knappt tre veckor.

VANN HART TROPHY

Att Hall inte vill förlänga kan tyckas något överraskande eftersom Devils har Nico Hischier och sommarens förstaval i draften i laget. Det är med andra ord ett lag som lär kunna ha en fin framtid.

Taylor Hall vann förra säsongen Hart Trophy som NHL:s mest värdefulla spelare. Den här säsongen blev det 37 poäng på 33 matcher innan en skada satte stopp för superstjärnan. Han har spelat de senaste tre säsongerna i New Jersey Devils.

Den här artikeln handlar om: