Sök
Ulf Taavola
Nyheter

Tränarprofilen aktuell för oväntad comeback

Han har inte tränat något lag sedan 2013. Nu är Ulf Taavola högaktuell för tränarposten i Boden Hockey, skriver Norrbottens-Kuriren.

Från slutet av 90-talet och de kommande åren var Ulf Taavola en av svensk ishockeys stora tränarprofiler. Han var i Luleå i fem år och senare i klubbar som Skellefteå, Södertälje och Malmö. I Malmö var han 2011 till 2013, först som assisterande tränare och sedan som huvudansvarig.

Men efter att ha lämnat Malmö har Taavola gått utan tränarjobb. Men nu kan det bli ändrig på det. Norrbottens-Kuriren rapporterar nämligen att han är högaktuell för positionen som tränare för Ettan-klubben Boden. Uppgifterna bekräftas också från klubben.

Boden är ingen främmande mark för Ulf Taavola, som var i klubben 1993 till 1996, säsongen 97/98 samt 2006 till 2010. Det kan alltså bli hans fjärde (!) sejour i klubben.

Den här artikeln handlar om: