Sök
Andrej Sustr i Tampa Bay.
Tampa Bay

Efter 324 NHL-matcher – nu är han klar för KHL-spel

Den tjeckiske bjässen Andrej Sustr lämnar Nordamerika. Han är klar för Kunlun Red Star i KHL.

Under flera år var han gjuten som en av sex backar hos topplaget Tampa Bay. Han var bland annat ordinarie när klubben gick lång i slutspelen 2015 och 2016. Men de senaste två åren har Andrej Sustr haft det tungt.

Förra sommaren snappades han upp av Anaheim på den fria marknaden, men det blev bara fem NHL-matcher för Ducks. Nu lämnar han inte bara Kalifornien utan Nordamerika. Sustr fortsätter sin karriär i Kina, för KHL-klubben Kunlun Red Star. Han har skrivit på ett ettårskontrakt med klubben.

Den 200 centimeter långe bjässen han med 324 NHL-matcher. 319 av dem var i Tampa Bays mundering.

Den här artikeln handlar om: