Sök
Nov 1, 2016; Brooklyn, NY, USA; New York Islanders head coach Jack Capuano coaches against the Tampa Bay Lightning during the first period at Barclays Center. Mandatory Credit: Brad Penner-USA TODAY Sports *** Please Use Credit from Credit Field *** IBL …
Ottawa

Tidigare Islanderscoachen klar för ny NHL-klubb

Jack Capuano fick sparken från New York Islanders 2017 och har de senaste åren jobbat för Florida. Nu är han klar som assisterande tränare i Ottawa.

Jack Capuano var head coach i Islanders 2011 till 2017 innan han lämnade och blev ”associate coach” i Florida. Det har han varit under de senaste två säsongerna. Nyligen kom beskedet att Capuano inte fick vara kvar där heller och nu har jag fått ett nytt NHL-jobb.

Han blir associate coach även i Ottawa Senators, skriver klubben på sin sajt. Han ska vara en hjälpande hand till den nye huvudtränaren, orutinerade D.J. Smith. En tränare med titeln  associate coach har mer att säga till om än en vanlig assisterande tränare.

Den här artikeln handlar om: