Sök
180923 Tingsryds Charlie Dodero under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Tingsryd och Karlskrona den 23 september 2018 i Tingsryd. …
Nyheter

Bröt med Tingsryd – backen uppges aktuell för konkurrenten

Charlie Dodero lämnade Tingsryd av privata skäl mitt under den gångna säsongen. Nu är den amerikanske backen aktuell för en återkomst till Hockeyallsvenskan. Enligt Sydöstran är 26-åringen på Karlskronas radar.

Charlie Dodero växte snabbt ut till en nyckelspelare i Tingsryd under hösten. Därför kom det som ett hårt slag för smålänningarna när backen i slutet av november valde att bryta kontraktet av privata skäl.

Den 26-årige backen avslutade säsongen i ECHL-klubben Idaho Steelheads, men nu kan Dodero vara aktuell för en återkomst till Sverige. Enligt Sydöstran finns amerikanen på Karlskronas radar inför den kommande säsongen.

INTE BILLIG

Sportchefen Patric Larsson bekräftar uppgifterna, men berättar samtidigt att backens tjänster kommer att bli dyra att säkra upp.

Under sina 19 matcher i Tingsryd noterades den AHL-meriterade backen för sju poäng (2+5). I ECHL stod sedan Dodero för 16 poäng (6+10) på 29 grundseriematcher. I slutspelet producerade han ytterligare två assist på åtta slutspelsmatcher för sitt Idaho.

Den här artikeln handlar om: