Sök
Jonathan Dahlén
Timrå IK

Jonathan Dahlén: ”Jag tror att San Jose vill ha mig därborta”

Nyligen kom uppgifter som sade att Jonathan Dahlén var aktuell för Timrå. Men så tycks det inte bli.
– Jag tror att San Jose vill ha mig därborta oavsett, säger han till Sundsvalls Tidning.

Jonathan Dahlén hade en tuff debutsäsong i Nordamerika. Han trivdes inte i Vancouvers organisation och trejdades vid deadline till San Jose i utbyte mot Karlskronas Linus Karlsson.
– Det är ett avslutat kapitel för mig, jag har inte så mycket att säga om det i dag. Det var en jättekonstig situation jag hamnade i, men ingen var gladare än jag när jag fick ta mig därifrån. Det var skönt, men det var ju nästan en hel säsong jag var där så jag tar med mig saker därifrån också, säger han i en intervju med Sundsvalls Tidning.

Dahlén får också svara på frågor om det Timrårykte som uppstod häromveckan. Uppgifterna från Sportbladet sade att talangen var aktuell för en hemkomst till Timrå. Han säger att han inte vill kommentera rykten men säger att Timråspel till vintern inte är aktuellt och att det inte hade varit det om de hade varit kvar i SHL heller.
– Nej, det hade inte gått. Jag har ju kontrakt och nu är ju inte Timrå kvar i SHL så då är det ju inte på tapeten ändå. Jag tror att San Jose vill ha mig därborta oavsett, säger 21-åringen.

Kontraktet med San Jose går ut sommaren 2020.

Den här artikeln handlar om: