Sök
Nyheter

Poängstark center återvänder till allsvenska nykomlingen

Daniel Andersson har spelat 93 matcher för Kristianstad. Nu kommer han att få göra ännu fler matcher för klubben. 

Han gjorde 38 poäng på 42 matcher i Kallinge/Ronneby i HockeyEttan under årets säsong. Nu kommer Daniel Andersson för andra gången i sin karriär få chansen till spel i HockeyAllsvenskan.

26-åringen är klar för nykomlingen Kristianstad där han tidigare har spenderat två säsonger.
– Jag trivdes väldigt bra under min förra tid i klubben och när jag fick höra att Kristianstad var intresserade så var det inget snack. Jag ville tillbaka och ser fram emot det väldigt mycket, säger han till klubbens hemsida.

Han har tidigare spelat i Pantern i HockeyAllsvenskan och ser fram emot den nya chansen. Sportchefen Mikael Gath hyllar Andersson och tror att han har höjt sig sedan förra gången han spelade i allsvenskan.
– Daniel är en stor center som under de senaste åren utvecklat sitt offensiva spel där han är stark på att hålla i pucken och ett hot framför motståndarnas mål. Danne har tagit stora steg sedan han senast spelade i allsvenskan och jag är övertygad om att han kommer fortsätta göra hos oss kommande säsong, säger Gath.

Den här artikeln handlar om: