Sök
Rickard Wallin och Niklas Holmgren.
St. Louis

VIDEO: ”Det är så här det ska vara när den största pokalen ska delas ut”

I natt ställs hela NHL-säsongen på sin spets. Den sjunde och avgörande Stanley Cup-finalen ska spelas i TD Garden i Boston. Hockeysverige.se:s utsände Kajsa Kalméus stämde träff med Viasats Niklas Holmgren och Rickard Wallin inför den sjätte finalmatchen för att prata minnen, vad som är speciellt med årets finalserie och vad som gör deras egna samarbete så lyckat.

ST. LOUIS (HOCKEYSVERIGE.SE)
Det blir knappast mer dramatiskt än så här. Match sju i en Stanley Cup-final är något som bara har hänt 16 gånger under NHL:s 101 år långa historia.

Natten till torsdag spelas den avgörande matchen och hockeysverige.se:s reporter på plats, Kajsa Kalméus, fick möjligheten att träffa de som kommenterar matchen åt de svenska tv-tittarna, Niklas Holmgren och Rickard Wallin, inför den sjätte finalmatchen för att prata om minnen, årets finalserie och annat smått och gott.

Den här artikeln handlar om: