Sök
SDE Hockey. …
SDHL

Amerikansk collegestjärna klar för SDHL

SDE Hockey fortsätter att värva nordamerikanskt. Nu presenterar klubben Amy Budde som har gjort 131 poäng på 112 matcher i den amerikanska collegeligan. 

Amy Budde är klar för spel i SDHL med SDE Hockey. Budde är en 22-årig forward från USA som har spenderat de fyra senaste säsongerna i collegeligan med Lake Forest. Under årets säsong var hon lagkapten för collegelaget.

Hon beskrivs som en spelfördelare som läser isen bra och kan hitta öppnande passningar till sina medspelare.
– SDE kändes som det rätta valet då jag fått prata med coach Shane och ledningen för laget. Jag fick en familjär känsla direkt och jag har fått hjälp med allt runt omkring. Jag ser verkligen fram emot den här möjligheten att flytta till Stockholm och få representera SDE den kommande säsongen, säger hon till klubbens hemsida.

Den här artikeln handlar om: