Sök
Greg Scott ser ut att välja bort en återkomst till Brynäs för fortsatt spel i KHL.
SHL

Drömvärvningen ser ut att gå förlorad för Brynäs: ”Kikar på Ryssland”

När han senast spelade i Brynäs var Greg Scott en av de bästa spelarna i SHL. Rykten har sagt att han ska återvända till klubben men nu ser kanadensaren ut att välja spel i KHL istället.
– Just nu har vi dialog med ett par ryska lag och har fokus på det, säger agenten Martin Nilsson till Gefle Dagblad.

Greg Scott har gång på gång under den här våren placerats i Brynäs. Han spelade i klubben mellan åren 2013 och 2016 och var då Brynäs största stjärna. Hans kontrakt med CSKA Moskva har gått ut och det har skapat rykten om att det blir en återkomst till Gävleklubben.
– Självklart kan Greg vara en spelare som hamnar i Brynäs men det är långt ifrån färdigt. Vi för en dialog, sade Scotts agent Martin Nilsson till hockeysverige.se i början av maj.

Så sent som i går kom Sportbladet med uppgifterna att Scott hade accepterat Brynäs kontraktsförslag och var på väg till klubben. Nu går dock hans agent ut och dementerar detta.
– Nej, än så länge är ingenting klart. Brynäs ligger såklart nära till hands, men vi håller på med Ryssland fortfarande också, säger Martin Nilsson till Gefle Dagblad.

”JUST NU ÄR CHANSEN LÅG”

Greg Scott skulle ha setts i Gävle men enligt agent Nilsson är det falska uppgifter. Scott har nyligen varit på semester på Hawaii och är hemma i Kanada. Han säger också att det kan dröja ett tag innan de har ett besked att ge.
– Jag skulle säga augusti kanske. Just nu har vi dialog med ett par ryska lag och har fokus på det.

Om det inte skulle bli något fortsatt spel i KHL och Ryssland så är Brynäs ett alternativ. I nuläget är det dock inte mycket som talar för att Scott återvänder till Brynäs.
– Just nu är den (chansen) låg. Vi kikar på Ryssland fortfarande, säger Martin Nilsson till GD.

Greg Scott gjorde 117 poäng på 152 matcher i Brynäströjan och mellan åren 2013-2016 så var det bäst av alla spelare i SHL.

Den här artikeln handlar om: