Sök
André Petersson under Karjala 2017.
Nyheter

KLART: De värvar André Petersson

Nej, det blir inget HV71 för André Petersson. Han flyttar till Moskva.

Ny klubbadress för André Petersson blir nämligen Dynamo Moskva, meddelar den klassiska klubben på sin hemsida. 28-åringen gör sin sjätte säsong i KHL och är klar för sin fjärde klubb efter att tidigare ha spelat för Sotji i tre år, Avangard Omsk en säsong och senast kazakiska Barys.

Petersson kommer från en kanonsäsong med 23 mål och totalt 45 poäng på 51 matcher. Båda noteringarna var hans bästa i KHL-karriären. Totalt har den tidigare HV-spelaren gjort 183 poäng på 229 KHL-matcher.

Kontraktet med Dynamo Moskva löper över en säsong.

Klubben har gått till konferenssemifinal fyra av de fem senaste åren. 2018 missade de emellertid slutspel.

Den här artikeln handlar om: