Sök
Jimmy Vesey
Nyheter

Uppgifter: Buffalo visar intresse för Rangersforwarden

Han har gjort tre NHL-säsonger, samtliga i New York Rangers. Men nu uppger Elliotte Friedman att Jimmy Vesey kan hamna i Buffalo – som han nobbade för tre år sedan.

16, 17, 17 är Jimmy Veseys målskörd sedan den hajpade collegestjärnan klev in i NHL. Nu har 26-åringen ett år kvar på sitt kontrakt med New York Rangers men frågan är om han kommer fullfölja kontraktet i Rangerströjan.

Enligt Sportsnets Elliotte Friedman visar Buffalo intresse för den storväxte forwarden. Han uppger att samtal har förts mellan de båda klubbarna om att kunna genomföra en trejd.

NOBBADE BUFFALO 2016

Det intressanta i sammanhanget är att Vesey tillhört Sabres en gång i tiden. Då trejdade Buffalo till sig rättigheterna för honom, i utbyte mot ett tredjeval, efter att det blivit känt att amerikanen skulle vägra skriva på för Nashville som draftade honom. Han nobbade dock även Buffalo, gick ut på den öppna marknaden, och valde New York Rangers

Tre år senare kan det ändå bli en flytt til Buffalo.

Den här artikeln handlar om: